Imobiliare, Stiri Brasov

Evaluatorii imobiliari din Brașov câștigă cel mult 2.700 de lei, sub media națională în acest domeniu

comparatorului salarial lansat de platforma de recrutare online eJobs România, Playlab, un evaluator imobiliar câştigă în medie 2.890 de lei net pe lună. 

Media naţională este depăşită, pentru această poziţie, doar de specialiştii din Timişoara şi Bucureşti care au salarii de 3.142, respectiv 3.102 lei, după cum arată calculele salariale realizate de Paylab.

Următorii în top sunt cei din Cluj-Napoca și Oradea, ale căror salarii depăşesc uşor pragul de 2.800 de lei , respectiv 2.814 lei. Tot atât câştigă şi cei din Oradea. La Brașov și Sibiu însă, angajatorii le oferă evaluatorilor imobiliari salarii cuprinse între 2.600 şi 2.700 de lei, practic sub media națională.

Printre atribuţiile evaluatorilor imobiliari se află, printre altele, analiza documentelor şi realizarea rapoartelor de evaluare conform standardelor, comunicarea cu clientul şi obţinerea documentelor pentru evaluare, colectarea de date şi analiza pieţei, estimarea valorii prin comparaţie cu piaţa sau planificarea şi realizarea raportului de evaluare.

Salarii mai mici în Est și Sud

Cei care vor să se angajeze ca evaluatori imobiliari în estul ţării primesc cele mai mari oferte din partea  companiilor din Iaşi, oraş în care un astfel de specialist câştigă, în medie, 2.582 de lei pe lună. Cei din Buzău încasează sume cuprinse între 2.300 şi 2.400 de lei, în timp ce în sud-est, mai exact la Constanţa, sunt raportate venituri medii lunare de 2.341 de lei. Craiova şi Piteştiul, alte două oraşe reprezentative pentru zona de sud, înregistrează venituri semnificativ sub media pieţei – 2.373, respectiv 2.552 de lei pe lună.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*