Economic, Stiri Brasov

Quin România a trecut de 1.500 de angajați și mai recrutează 100 de persoane

Producătorul de volane şi elemente ornamentale pentru bord, uşi şi consola centrală a automobilelor Quin România, parte a grupului chinez Joyson, a ajuns la 1.500 de angajați în acest moment, dar continua recrutările, având un necesar de 100 de operatori de producție până la finele anului. La fabrica din Ghimbav, cea mai mare din grup, Quin România produce componente auto pentru clienții săi, mari jucatori în industria de profil Daimler, Volkswagen, BMW, Audi, Porsche, Rolls Royce și Opel.

Compania Quin România este prezentă în România ca subsidiară locală a grupului german Quin, care a fost achiziţionat în ianuarie 2015 de concernul Joyson, cu sediul în Ningbo, China. Concernul Joyson este una din cele mai importante companii din industria automotive globală și deţine peste 100 de unităţi de producţie în 30 de ţări şi aproximativ 70.000 de angajaţi la nivel mondial.

Quin Romania produce elemente de interior pentru autoturismele premium, cum ar fi ornamente de uși și bord, console de mijloc și volane, într-o gamă variată de modele și suprafețe (furnire de diferite esențe, carbon, aluminiu și material plastic special).

Compania și-a început activitatea în România în anul 2003, în anul 2008 a inaugurat propria fabrică în orașul Ghimbav și având în vedere creșterea semnificativă a activității, datorită proiectelor primite, suprafața de producție a fost extinsă aproape în fiecare an.

Angajații Quin România beneficiază de traininguri și specializări, fie externe, fie la locul de muncă, perfecționarea profesională continuă a angajaților fiind o prioritate. Se investește în mod constant în pregătirea și dezvoltarea personalului.

De asemenea, societatea are parteneriate cu SPGK și cu diverse facultăți și licee din Brașov și împrejurimi, pentru stagii de practică, dar și pentru diverse alte proiecte, din dorința de a face parte și de a trezi interesul tinerilor pentru industria automotive.

Anul trecut, cifra de afaceri a firmei a fost în de 90 milioane de euro, iar pentru acest an se estimează un business de 108 milioane de euro, în creștere față de anul precedent cu 20%. „Această creștere este corelată cu intrarea în producția de serie a mai multor proiecte și cu îmbunătățirea productivității. Ca proiecte noi care vor intra în serie începând cu finalul anului acesta, precum și în următorii doi ani, putem aminti BMW Seria 3 și Mercedes C-Class, acestea fiind cele mai mari proiecte ca volum de producție și de vânzări obținute până acum de grupul Quin”, susțin reprezentanții companiei.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*