Opinii, Stiri Brasov

O biserică lovită de scandaluri de pedofilie și homosexualitate face apologia familiei tradiționale

Ipocrizia este trăsătura definitorie a poporului român, asta pe lângă statul cu mâna întinsă. Biserica Ortodoxă s-a remarcat de-a lungul timpului doar cu opulența celor care o slujeau. Un cunoscut spunea că BOR este unul dintre cei mai importanți acționari ai Mercedes. Pe undeva așa pare. Ah, bogăția afișată cu nesimțire nu este singurul lucru care șochează, ci doar intenția continuă a popilor de a participa la administrarea statului, deși sunt cei mai importanți beneficiari ai bugetului de stat. Niciun politician nu a avut destule coaie să propună, de exemplu, impozitarea averilor bisericii. „Nu ne putem pune rău cu biserica”, îmi explica un politician în urmă cu câțiva ani, explicțndu-mi și de ce finanțează cu atâta dragoste bisericile. După ceva timp a fost arestat pentru corupție.

Săptămâna trecută, preoții au întrerupt slujbele în biserici pentru a face propagandă referendumului, pentru a trimite oamenii la vot, amenințându-i cu ani grei de temniță în flăcările iadului. „Cum să crească doi bărbați un copil?”, se plângea preotul în fața pulimii credule adunate în lăcașul de cult. Preotul stătea cu spatele la altar, ca politicienii care au făcut instructajul fețelor bisericești. Și, totuși, niciun enoriaș nu s-a ridicat să îl întrebe pe preot cum rămâne cu băieții în sutană care se bucurau unul de altul prin Huși sau prin alte zone aflate sub oblăduirea lui Dumnezeu. Nimeni nu a întrebat cum se simțea părintele Pomohaci după ce se juca cu băiețeii sub privirile pline de grotesc ale unui Isus nemulțumit de cei care îl servesc.

Trecând peste faptul că Biserica Ortodoxă a fost un agent de promovare a înapoierii României în raport cu țările vestului, trebuie remarcat că acum își dă examenul de ipocrizie și pare să îl treacă cu notă maximă. Nu poți după ce știi că în chiliiile tale se petrec orgii homosexuale la greu, se petrec abuzuri sexuale în care sunt implicați minori, să vii să aperi „valorile tradiționale”.

Tradiția României se reduce la carul cu boi, la buda din fundul curții, la bătaia aplicată consoartei (lasă că știe ea de ce) și copiilor (eu te-am făcut, eu te omor). Acum apare și Laurențiu Streza, mitropolitul Ardealului, prezentat pe wikipedia ca un „romanian business man”, să trimită scrisorele enoriașilor în care să le spună că trebuie să meargă la vot pentru a apăra familia tradițională, valorile morale ale poporului și alte tâmpenii care în sânul bisericii sunt trecute în plan secund, acolo fiind liber la orgii pidosnice. Cum o să îi explic eu copilului meu că preoții susțin familia tradițională, dar se găuresc prin mănăstiri și biserici, locuri unde pulimea enoriașă merge și pupă icoane?

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*