Imobiliare, Stiri Brasov

FOTO Un dezvoltator din Vrancea construiește 175 de apartamente în cartierul Tractorul

Cu o activitate de peste 10 ani, pe piața de construcții, dezvoltatorul Valcom Construct, cunoscut drept unul dintre cei mai importanți constructori, din Vrancea și judetele limitrofe, intră pe piata rezidențială, din Brașov, cu proiect ambițios, compus din 175 unități locative, denumit Valcom Residence Brașov.

Complexul este situat în zona de nord a Brașovului,  în imediata apropiere a Coresi Mall. Acesta este poziționat pe strada Ioan Popasu, având deschidere direct la calea de acces, spre b-dul 13 Decembrie, făcând posibil accesul facil spre oricare zonă din Brașov, indiferent că este necesar să vă deplasaţi în zonele de business din est, spre zona centrală sau către cele de agrement.

 

Valcom Residence Tractorul este un ansamblu rezidențial îndrăzneț, care va cuprinde unități de tip studio, garsoniere și apartamente cu două și trei camere, ce vor avea suprafeţe şi compartimentări variate.

Modern şi avangardist, complexul întruneşte, cu siguranţă, cele mai exigente cerinţe, în materie de calitate și confort.

 

Ansamblul este perfect conectat cu centrul oraşului, prin intermediul transportului public, având acces facil la mai multe linii de autobuz, aflate în imediata apropiere a zonei rezidenţiale propuse și, totodată, la principala zonă comercială a Brașovului – Coresi Mall. Un aspect important, deloc de neglijat, este şi deplasarea facilă către parcul Tractorul, centre medicale importante si săli de sport, acestea fiind poziționate la maxim 1Km distanță, de locația ansamblului.

 

”Când am hotărât să accesăm și piața rezidențială din Brașov, am decis să continuăm standardele ridicate, în materie de dezvoltare imobiliară, stabilite prin proiectele dezvoltate în zona Focșani, concepând un ansamblu rezidențial premium, format din 175 unități locative, ce dețin spații largi și suprafețe vitrate ample, acestea fiind gândite într-o manieră aparte, care să ofere confort și siguranță, celor care se vor identifica cu ele, numindu-le Acasă”, declară Valentin Ilie, dezvoltatorul ansamblului.

 

Unitățile locative vor fi construite în două etape, după cum urmează:

 

Faza I de proiect, va cuprinde 80 de apartamente, dispuse în imobil B, acestea urmând a fi realizate  într-o manieră echilibrată, pentru a crea spații bine gândite, din punct de vedere practic, astfel încât să se adapteze necesităților oricărei persoane, date fiind diversitatea dispunerii şi finisajele executate.

 

Faza II va cuprinde 95 de apartamente, în Blocul A, cu același mix ca și cel aferent blocului B.

Imaginea ansamblului este una atent gândită, eleganța acestuia fiind completată nu numai de peisagistică, cât și de arhitectura imobilului.

 

FACILITĂŢI

Localizare ideală, aproape de zona comercială de interes, a orașului ( Coresi Mall);
Arhitectură şi design de ultimă generaţie;
Finisaje premium;
Parcări subterane pentru fiecare unitate locativă;
Modalităţi de plată flexibile;
Acces uşor şi rapid la mijloacele de transport în comun;

COMPLEXUL VA CUPRINDE:

 

  •     180 locuri de parcare, subterane și supraterane;
  •      locuri parcare pentru motociclete, special amenajate, în subsol;
  •      spații de depozitare;
  •      fiecare apartament va fi dotat cu centrală termică individuală, de ultimă generație;
  •      finisaje de calitate superioară, import Spania, care asigură o folosire îndelungată şi un design aparte, apartamentului;
  •      un design de standard superior, ce conferă: utilitate, confort și eficienţă;

 

Achiziția uneia sau a mai multor unități locative, în cadrul Valcom Residence Tractorul, va reprezenta o investiţie solidă, pe o piaţă imobiliară în continuă dezvoltare, avantajul fiind dat de apropierea de Coresi Mall și de accesul facil la toate punctele de interes ale orașului, precum: gym&pool, restaurant, mall, gară, parc, centru orașului. Astfel, viitorii locatari  ai acestui complex, vor avea parte de multiple variante de petrecere a timpului liber.

„Ansamblul este conceput şi construit cu responsabilitate asumată faţă de mediul înconjurător, pe termen lung. Peste toate acestea se adaugă experienţă noastră de peste 10 ani, în  materie de dezvoltare imobiliară, precum şi expertiza recunoscută, a partenerilor noştri”, ne menționează Valentin Ilie, CEO al Valcom Construct.

Complexul este reprezentat, în regim de exclusivitate, de către compania imobiliară Coldwell Banker Alpin și va fi lansat în cadrul târgului imobiliar, ce are loc la Brasov Business Park, în perioada 4-7 octombire.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*