IT, Stiri Brasov

VIDEO Premii de 2000 de euro într-un concurs de programare ca în Silicon Valley, pe 13 octombrie, la Brașov

La Brașov au loc competiții de programare ca în Silicon Valley. Brașovenii de la Mondly, aplicația cu 35 de milioane de descărcări în toată lumea, organizează, pe 13 octombrie, a doua ediție a concursului de programare Mondly Coding Challenge. Cei interesați pot găsi mai multe detalii despre premii, program și înscrieri pe pagina oficială a competiției: www.mondly.com/challenge

Inițiativa brașovenilor de a organiza un concurs dedicat pasionaților de programare a fost un succes încă de la prima ediție. La Mondly Coding Challenge I – care a avut loc în luna aprilie a acestui an – au participat 35 de concurenți din toată țara și au fost acordate premii în bani în valoare de 1850 de euro. Pentru cea de-a doua ediție care va avea loc în octombrie, organizatorii pun la bătaie premii la fel de atractive – 1000 de euro pentru locul I, 500 și 250 de euro pentru locurile II și III – și nu numai. Cei mai talentați programatori vor avea parte și de alte premii surpriză.

Mondly Coding Challenge II va avea loc sâmbătă, 13 octombrie, la sediul Mondly din Brașov, iar concurenții vor avea la dispoziție 12 ore pentru a dezvolta un prototip de aplicație complet funcțional. Participarea este gratuită, iar doritorii se pot înscrie gratuit pe pagina oficială a competiției până pe data de 9 octombrie 2018: www.mondly.com/challenge.

Astfel de concursuri sunt foarte des întâlnite în Silicon Valley, unde programatorii de la marile companii Facebook, Google, Snapchat sau Twitter își testează cunoștințele în competiții care se întind uneori chiar și pe mai multe zile.

„Silicon Valley a fost mereu sursa noastră de inspirație. Acolo vedem performanță la cele mai înalte standarde, competiții pentru cei mai buni oameni din industrie și rezultate pe măsură. Oameni extraordinar de talentați avem și noi în România. De aceea ne dorim să aducem modelul din Silicon Valley și la noi, la Brașov. În felul acesta creăm o comunitate, discutăm idei și facem lucrurile să se întâmple”, a spus Alexandru Iliescu, CEO Mondly.

Mondly este considerat unul dintre cele mai de succes startup-uri din România și una dintre cele mai bine cotate aplicații de limbi străine la nivel mondial. Pe lângă numeroase alte premii și mențiuni primite de la Google și Apple, Mondly a fost desemnată „Aplicația Anului” în Europa de către Facebook și aplicația numărul 1 în China în categoria „Educație”. Anul acesta, Mondly a atins pragul de 35 de milioane de instalări de la utilizatori din toată lumea.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*