Stiri Brasov

Amendă de 6.000 de lei pentru lucrarea „nemțească” care a spart roțile la șapte mașini

6.000 de lei este cuantumul amenzii aplicate firmei care a executat lucrarea de pe B-dul Alexandru Vlahuță și a lăsat-o neterminată, dar și nesemnalizată. Această sura a fost luată de Poliția Locală Brașov, în urma discuțiilor pe care le-a purtat cu cei implicați în această speță. „Astfel, societatea care a realizat lucrările a fost sancționată conform O.G. 43/1997 privind regimul drumurilor, din cauză că, prin activitatea pe care a desfășurat-o pe acea porțiune de drum, fără a semnaliza intervenția asupra covorului asfaltic din jurul gurii de canalizare, s-a creat un obstacol ce a condus la avarierea mai multor autoturisme ce circulau pe acel sector de drum”, a precizat directorul Poliției Locale Brașov, Nicoale Aldea.

De asemenea, Poliția Locală Brașov a cerut sprijin din partea celor de la Compania Apa, care au fost extrem de receptivi, pentru semnalizarea lucrărilor în vederea evitării producerii altor evenimente rutiere.

FOTO Treabă de „calitate germană”: o lucrare nesemnalizată la un canal al Telekom a avariat șapte mașini

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*