Stiri Brasov

Peste 150.000 de lei pentru a proiecta o zonă de recreere și sport modernă în zona „La Iepure”

Unul dintre proiectel de reconversie urbană pentru care Brașovul va cere fonduri nerambursabile de la Uniunea Europeană este și cel de realizare a unui spațiu multifuncțional de recreere și sport în zona barajului de La Iepure. Ideea este una mai veche, iar în vederea materializării sale, un prima pas este întocmirea studiului de fezabilitate necesar de altfel și pentru accesarea finanțării. Costul total estimat pentru realizarea acestei documentații este de 157.700 lei cu tot cu TVA, iar ofertele sunt așteptate până în data de 24 septembrie.

În conformitate cu proiectul prezentat de către specialiștii de la Banca Mondială, valoarea totală a investiției este estimată la 5 milioane de euro, iar noua zonă de agrement va fi construită pe o suprafață de 13.500 de mp. În acest perimetru vor fi amenajate mai multe terenuri de sport, locuri de joacă, dar și o zonă de conduită în trafic pentru tinerii bicicliști, unde vor fi simulate condiții de trafic reale, astfel ca bicicliștii să aibă posibilitatea să învețe și să experimenteze în deplină siguranță modul de conduită al unui ciclist în trafic. Studiul de fezabilitate ar urma să fie definitivat în cel mult 30 de zile.

Parc de 3,7 milioane de euro în incinta fostelor ruine ale fabricii Rulmentul și zonă de agrement cu poligon pentru cicliști de 5 milioane de euro, La Iepure

 

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*