Economic, Stiri Brasov

MallȚărănesc.ro, platforma lansată la Brașov, a ajuns la 4.600 de clienți

Mall Ţărănesc, o platformă online cu peste 500 de producătorii agricoli, care livrează mezeluri, legume, dulceţuri şi alte produse agricole în Bucureşti, Cluj, Braşov, Bacău şi Piteşti, primeşte în jur de 4-5 comenzi zilnic, fiecare comandă având o valoare medie de 50-70 lei, potrivit reprezentanţilor asociaţiei Creştem România Împreună.

„Avem peste 500  gospodari care s-au înregistrat într-un an şi şase luni pe platforma, respectiv peste 4.600 de clienţi. Aceste cifre cu siguranţă vor creşte pentru că până acum cifrele au crescut fără să aibă vreo campanie de comunicare la bază (…) În fiecare zi prin platformă malllţaranesc.ro se realizează în jur de 4-5 comenzi, fiecare comandă având o valoare de circa 50-70 de lei ”a spus Mihai Mihu, preşedintele asociaţiei Creştem România Împreună.

Până în primăvara anului 2019, asociaţia Creştem România Împreună vrea să strângă fonduri pentru înfiinţarea unui „hub alimentar” la Braşov, o investiţie de circa 15.000 de euro. Practic, banii vor merge spre înfiinţarea unui spaţiu de depozitare, de unde clienţii îşi vor putea ridica produsele pe care le-au comandat.

Platfoma malltaranesc.ro a fost înfiinţată în primăvara anului 2017 de asociaţia Creştem România Împreună cu scopul de a reunii meşteşugarii şi micii gospodari cu clienţii din mediul urban.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*