Stiri Brasov

Autobuzele RATBV vor fi „pictate” cu mesaje pro referendum. Conducerea operatorului de transport este deschisă să afișeze și mesaje din cealaltă „tabără”

Conducerea RATBV a anunțat astăzi că, la solicitarea uneia dintre firmele cu care se află în relații contractuale, a aprobat închirierea unor spații publicitare pe caroseria autovehiculelor în vederea promovării participării la Referendumul pentru revizuirea Constituției, ce se va desfășura în zilele de 6 și 7 octombrie. „Contractul este încheiat cu o firmă de publicitate cu care societatea RATBV are contract, respectiv are deja închiriate mai multe autobuze pentru mai mult timp în vederea colantării cu materiale publicitare. Nu avem nici un contract încheiat direct cu vreo asociație care promovează acest referendum. Oricine poate închiria spațiu publicitar, însă în vederea încheierii contractului este necesară organizarea unei licitații”, a precizat Silviu Ștefan, purtătorul de cuvânt al RATBV.

În schimb, în vederea asigurării unui tratament egal și nediscriminatoriu, conducerea RATBV S.A. anunță faptul că va acorda spațiu publicitar, prin intermediul firmelor specializate, pe caroseria autobuzelor tuturor categoriilor de solicitanți, cu condiția ca mesajele postate să se circumscrie prevederilor legale și ale Regulamentului de publicitate al RATBV S.A.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Pingback: Întrebare capcană la referendumul „pro familie” de 164 milioane de lei, care n-are nimic în comun cu ideea de bază. Deocamdată, la Brașov, nu există reacții oficiale la mesajele derutante pentru așa-zisa susținere a familiei - Biz Brasov

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*