Economic, Stiri Brasov

Mathias, vicepreședinte Bell Helicopters: „Producția Bell la IAR Ghimbav depinde de Guvernul României”. Americanii spun că vor un parteneriat lung la Brașov

Un parteneriat pe termen lung cu România este absolut important pentru bunăstarea tuturor părţilor implicate, inclusiv pentru compania Bell, a declarat Steve Mathias, vicepreşedinte în cadrul Bell, într-un interviu pentru MEDIAFAX şi Monitorul Apărării şi Securităţii.

În ceea ce privește mutarea liniei de producție a elicopterelor Bell Helicopter la IAR Ghimbav, Mathias dă de înțeles că mingea este în terenul Guvernului României. „Asta va depinde de ceea ce doreşte Guvernul român, aşa că acum suntem pregătiţi să începem să lucrăm cu Guvernul român în legătură cu calea de urmat, acum avem o idee foarte bună despre aceasta, calendarul depinde de ceea ce Guvernul român doreşte să facă”.

„Credem că un parteneriat pe termen lung cu România este absolut important pentru bunăstarea noastră, pentru Bell şi pentru toate părţile, acordul guvern-guvern între guvernul SUA şi România, precum şi Bell. Da, vizăm un angajament pe termen lung de a asambla şi de a lucra cu companiile de aici, în mod particular IAR Ghimbav”, a mai spus vicepreședintele Bell.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*