Social, Stiri Brasov

Iubita fiului fostului premier Năstase, asistenta europarlamentarului Răzvan Popa. Unul din asistenți se promovează pe site-urile belgiene ca designer de interior

Corina Corolevschi, originara din Constanta, iubita lui Mihnea Nastase, fiul cel mic al fostului premier Adrian Nastase, este angajata la biroul europarlamentarului brașovean Răzvan Popa.

Ea a fost sportiva de performanta, campioana balcanica si multipla campioana nationala la mai multe probe de viteza si stafeta. O accidentare serioasa a obligat-o insa sa renunte la sportul de performanta.

Corina provine dintr-o familie instarita din Constanta. Potrivit paginii sale de Facebook, ea a absolvit nu mai putin de trei facultati: Educatie Fizica si Sport la Brasov, Litere la Constanta si ASE la Bucuresti. Mihnea a terminat o facultate la Londra si si-a gasit de lucru cu ajutorul tatalui sau la Bruxelles, asistent la biroul europarlamentarului Catalin Ivan. Între timp, acesta nu mai figurează pe lista asistenților lui Ivan.

Printre ceilalți asistenți ai lui Răzvan Popa se află nume interesante, cum ar fi Daniel Giurma, purtătorul de cuvânt al PSD Brașov, Ciprian Ricean, directorul Nova TV, Carmen Ghirdă, soția lui Mihai Ghirdă, fostul lider al organizației municipale PSD, Robert Liviu Lupu, fiul afaceristului Liviu Lupu, fost adjunct al lui Ghirdă.

 

Interesant este că unul din asistenții săi, Călin Bogdan Briceanu, ajuns la Bruxelles, a decis să se și promoveze pe site-urile belgiene de business ca designer de interior. Poate că nu e chiar mulțumit de banii pe care îi primește.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

2 Comentarii

  1. Pingback: Știrile zilei - 21 septembrie 2018 ⋆ zoso blog

  2. Pingback: Europarlamentarul Răzvan Popa a „uitat” să își facă publice veniturile obținute pe vasele de croazieră. Pentru trei luni de eurodeputăție, a încasat peste 23.000 de euro - Biz Brasov

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*