Social, Stiri Brasov

Dunca, fostul ministru întreținut de iubită, rămâne trup și suflet lângă Liviu Dragnea: „Avem alte priorități decât să ne mazilim între noi”

Preşedintele interimar al PSD Braşov, Marius Dunca, fostul ministru întreținut de iubită, a declarat miercuri pentru AGERPRES că „România şi românii nu mai au nevoie de lupte pentru putere acum. Au nevoie de oameni serioşi şi responsabili care nu se grăbesc să dea vina pe alţii când planurile eşuează. Avem alte priorităţi decât să ne mazilim între noi”.

Dunca a mai spus că principiile enunţate în scrisoarea prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea sunt „normale, democratice”, însă în document se aduc “o serie de acuze bazate pe presupuneri, continuând cu potenţiale soluţii care sunt în planul de guvernare al PSD”.

„Am citit scrisoarea colegilor. Principiile enunţate sunt normale, democratice, însă se aduc o serie de acuze bazate în mare parte pe presupuneri, continuând cu potenţiale soluţii care sunt în planul de guvernare. Ei acuză în scrisoare şi faptul că PSD a scăzut în sondaje. Eu spun că, la Braşov, PSD a ajuns la 35% faţă de 25% în urmă cu doi ani. Le propun tuturor colegilor să ne concentrăm şi să tratăm cu maximă seriozitate guvernarea şi situaţia politică internă, să ne preocupăm de consolidarea internă a partidului, fără a mai alimenta conflicte care urmăresc doar acapararea puterii de către un grup restrâns”.

Liderul interimar al PSD Brașov le propune tuturor colegilor „o discuţie argumentată în structurile interne” şi „să respecte opinia majoritară fără a mai apela la maziliri mediatice”.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*