Stiri Brasov

Firma pesedistului Liviu Lupu, un nou contract de 2,59 milioane de lei pentru paza Spitalului Județean. Calitatea serviciilor oferite până acum a fost pusă la îndoială

Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov a semnat un nou contract în vederea asigurării serviciilor de pază pentru următorii doi ani. La licitația lansată încă din luna martie, și estimată la suma de 4.025.446,32 lei, cu tot cu TVA, s-au înscris șapte firme de profil, însă doar patru oferte au fost declarate admisibile. În urma evaluării acestora, oferta declarată câștigătoare a fost cea a firmei brașovene Protector Agency, controlată de către omul de afaceri Liviu Lupu, membru marcant al PSD, și care de altfel se ocupă de mai mulți ani de paza unității sanitare, dar și de oferirea serviciilor de catering. Conform anunțului de atribuire postat pe site-ul de achiziții publice, aceasta a oferit un preț de 2,59 milioane de lei, cu tot cu TVA.

În luna iunie, în Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului o asistentă a fost îmbrâncită de către un pacient nervos, iar atunci, conducerea unității a pus la îndoială serviciile oferite de către compania de pază. La acea vreme, s-au luat inclusiv măsuri de suplimentare a pazei de la staționarul central al Județeanului.

După ce o asistentă a fost lovită la Urgenţe, conducerea Spitalului Judeţean pune la îndoială calitatea serviciilor de pază

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*