Stiri Brasov, Timp liber

Lidl îi învață pe cei mici să se împrietenească cu legumele și fructele cu ajutorul figurinelor Stikeez

Lidl vrea să îi surprindă pe cei mici cu o nouă colecție Stikeez, care transformă fructele și legumele în prietenii lor cei mai buni. Noile Stikeez Fructe vs. Legume vor fi disponibile în magazinele Lidl, în perioada 10 septembrie – 7 octombrie, alături de albumul și săculeții de colecționare. În plus, în colecționarea celor 24 de figurine, cei mici vor fi ajutați și de aplicația mobilă Stikeez Farmer, care îi învață cum să aibă grijă de propria fermă.

Astfel, începând cu 10 septembrie, la cumpărăturile în valoare de minimum 50 lei sau la achiziționarea oricărui produs din gama BIO, clienții vor primi una dintre cele 24 de figurine din colecția #Stikeez, în limita stocului disponibil. Pentru a întregi gașca de fructe și legume năzbâtioase, clienții pot găsi tot la Lidl albumul și săculeții de colecționare.

Propria fermă virtuală pentru cei mici

Pentru a aduce fructele și legumele în cât mai multe din momentele preferate de joacă ale copiilor, Lidl lansează și aplicația Stikeez Farmer. Prin intermediul jocului pentru dispozitivele mobile, cei mici învață cum să aibă grijă de propria fermă, cu ajutorul celor 24 de figurine Stikeez Fructe vs. Legume. Aplicația Stikeez Farmer este compatibilă cu iOS și Android și poate fi descărcată din Google Play și App Store.

Mai multe detalii despre cum pot fi colecţionate noile figurine Stikeez Fructe vs. Legume și regulamentul campaniei sunt disponibile pe www.lidl.ro/stikeez.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*