Locuri de munca, Stiri Brasov

Un Office Manager câștigă la Brașov până în 3.600 de lei pe lună

Salariul mediu al unui angajat cu o experienţă profesională cuprinsă între 3 şi 5 ani care ocupă poziţia de office manager este de 3.720 de lei net pe lună, potrivit Paylab.ro, comparatorul de salarii lansat de portalul de recrutare eJobs România.

„Jobul de office manager este unul dintre puţinele pentru care diferenţele de salariu de la un oraş la altul nu fluctuează foarte mult. Sigur că media creşte uşor în oraşele mari, acolo unde sunt aglomerări urbane şi unde businessurile au cunoscut o dezvoltare intensă în ultimii ani, dar şi oraşele mici recuperează şi se apropie destul de mult de acestea ca nivel al câştigurilor. De altfel, candidaţii pentru poziţia de office manager sunt foarte căutaţi: în prezent sunt disponibile 3.283 de locuri de muncă pe ejobs.ro pentru acest job ”, a spus Bogdan Badea, CEO al eJobs România.

Printre atribuţiile de serviciu ale angajaţilor care ocupă funcţia de office manager se află realizarea activităţilor administrative şi de secretariat, menţinerea evidenţei documentelor şi a contractelor, realizarea facturilor şi a plăţilor sau a altor activităţi de contabilitate primară şi realizarea documentelor şi a materialelor necesare pentru expediere, potrivit informaţiilor din anunţurile de recrutare.

Cele mai mari salarii pentru poziţia de office manager sunt obţinute de angajaţii din Bucureşti şi din judeţul Ilfov, care primesc, în medie, un salariu lunar de 3.916 lei net.  Al doilea oraş după Capitală cu cele mai mari salarii oferite pentru angajaţii din funcţia de office manager este Timişoara, unde, potrivit Paylab, media este de 3.772 de lei pe lună. Urmează Sibiu şi Braşov cu 3.637 de lei, Cluj-Napoca (3.596 de lei), Galaţi şi Constanţa (3.562 de lei), Piteşti şi Ploieşti, ambele cu o medie de 3.512 lei pe lună. Uşor mai scăzute sunt salariile oferite de angajatorii din Iaşi şi Craiova, unde mediile ajung la 3.456 de lei, respectiv 3.290 de lei net pe lună.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*