Economic, Stiri Brasov

Compania Arvato Services își reduce considerabil numărul de angajați, după ce unul din clienți și-a redus volumele de afaceri. Firma nu știe deocamdată câți angajați vor fi afectați

Compania Arvato Services, ajunsă anul trecut la un număr de peste 1.500 de angajați, a anunțat că intră în reorganizare „după o reducere a volumelor de afaceri cu unul dintre clienții noștri”, se arată într-un răspuns al companiei la întrebările BizBrașov. „Acest proces vine în urma unei revizuiri strategice din partea clientului cu privire la parteneriatele sale globale de outsourcing, ceea ce a dus la o consolidare a furnizorilor care oferă servicii de tip front-end pentru clienți”, se mai explică în document.

„Scopul nostru principal este să sprijinim îndeaproape angajații noștri în această perioadă și prioritatea numărul 1 este să ajutăm cât mai mulți oameni să ocupe alte roluri în interiorul companiei Arvato. Deocamdată fiind în plin proces de reorganizare a companiei, nu putem oferi detalii referitoare la impactul pe care îl are această decizie asupra angajaților noștri, durata acestui proces, care este impactul financiar și alte întrebări care în momentul de față sunt strict confidențiale și nu le putem dezvălui. Compania globală Arvato CRM continuă să fie unul dintre cei mai mari jucători pe piața de BPO, fiind pe un trend ascendent, atât în ceea ce privește dezvoltarea proiectelor cu clienții existenți, cât și expansiunea pe noi piețe de expertiză alături de clienți noi. Detaliile concrete despre acest subiect se pot da numai dupa acest proces de reorganizare se va finaliza, până atunci toate eforturile noastre se concentrează pe siguranța si bunăstarea angajaților noștri”, se mai arată în răspunsul primit.

Arvato Româ­nia are peste 1.500 de angajaţi în centrele din Braşov, Sibiu, Cluj-Napoca Și București şi oferă servicii integrate, în 14 limbi, pentru clienţi business din industrii precum înalte tehnologii, gaming, comerţ electronic, auto, finanţe, hardware şi software, vânzări şi turism.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

3 Comentarii

 1. Pacat de agenti, ca-s oameni faini si sper sa ajunga la mai bine.
  Cat despre Arvato, asa merita la ce puscarie si bataie de joc au facut cu majoritatea proiectului Microsoft. Management execrabil plin de “românisme” si exploatarea la maxim a agentilor. Că deh… Banul gros de la Microsoft venea la cine trebuie, ce mai conteaza restul?

 2. un agent anonim

  „Scopul nostru principal este să sprijinim îndeaproape angajații noștri în această perioadă și prioritatea numărul 1 este să ajutăm cât mai mulți oameni să ocupe alte roluri în interiorul companiei Arvato.”
  Ceea ce fac ei defapt este sa prioritizeze unele persoane spre joburi ok si ceilalti sa fie dezinformati sau neinformati despre angajari si sprijinul companiei Arvato, cred eu pentru a diminua din cheltuieli.
  Comentariul lui HuckFinn de mai sus reprezinta in mare parte ce se intampla defapt in spatele scenei.
  O bataie de joc fata de angajati, iar majoritatea angajatilor pot spune ca asta chiar se intampla si asa este.

 3. da am vazut aici salarii nete de peste 6000 lei

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*