Stiri Brasov

Bucureștenii de la Viarom, un nou contract de aproape 18 milioane de lei pentru modernizarea unei șosele din Brașov

Lansată încă din noiembrie 2016, licitația în vederea derulării lucrărilor de modernizare a drumului județean 112 C ,care face legătura între Hălchiu și Vlădeni, a fost într-un final adjudecată fiind semnat contractul de atribuire. Ținând cont că valoarea contractului era destul de mare, respectiv de 21.958.222 de lei, fără TVA (26,13 milioane de lei cu tot cu TVA) la licitație s-au înscris 13 firme și, desigur, nici contestațiile nu au lipsit. După ce au fost clarificate toate problemele, oferta declarată câștigătoare a fost desemnată cea a companiei Viarom Construct, conform anunțului de atribuire postat pe site-ul de licitații publice. Constructorul a mai executat în județul Brașov lucrările de dublare a celui de-al doilea tronson al centurii Brașovului și a mai semnat cu CJ Brașov un contract pentru modernizarea unui alt drum județean, respectiv DJ 132 Rupea – limita cu județul Harghita, contract în valoare de peste 30 de milioane de lei.

Lucrările de modernizare a DJ 112 C, care are o lungime totală de 11,65 km, care pe o porțiune între Satu Nou și Dumbrăvița este chiar drum de pământ, iar pe restul lungimii sale are practic o singură bandă fiind necesară extinderea sa, vor dura trei ani. Pentru această investiție, autoritățile județene au obținut o finanțare de 5,6 milioane de lei prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL).

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Pingback: CJ Brașov va cere aproape 22 de milioane de lei Uniunii Europene pentru a moderniza drumul dintre Hălchiu și Vlădeni - Biz Brasov

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*