Locuri de munca, Stiri Brasov

Salariul unui manager de marketing ajunge la Brașov la 6.200 de lei

Salariul mediu al unui marketing manager care lucrează într-o companie din România este de 7.600 de lei net pe lună, potrivit Paylab.ro, comparatorul de salarii lansat de portalul de recrutare eJobs.

„Puţine sunt companiile care, în acest moment, pot funcţiona fără un marketing manager şi fără o echipă solidă de marketing. De aceea, această poziţie este nu doar foarte bine plătită, ci şi foarte căutată în piaţă. Numai în acest moment pe ejobs.ro sunt disponibile aproximativ 2.500 de poziţii de marketing manager, în companii din toate domeniile de activitate şi la nivelul întregii ţări“, a spus Bogdan Badea, CEO al eJobs România, liderul pieţei locale de recrutare online.

Distribuţia regională arată că cel mai bine plătiţi directori de marketing sunt cei din Timişoara, unde media salarială este de 9.478 de lei, depăşind veniturile celor din Bucureşti şi Ilfov, care raportează, în medie, câştiguri lunare de 8.149 de lei net pe lună, potrivit Paylab.ro.

În ultimii ani, directorii de marketing au ajuns să fie unii dintre cel mai bine plătiţi specialişti din cadrul unei companii, pentru că importanţa rolului lor a crescut tot mai mult.

Aceştia răspund de bugete anuale care depăşesc, în unele cazuri, şi şase cifre, iar proiectele pe care le coordonează sunt cap de listă în planul de business al organizaţiilor.

„Investiţiile susţinute pe care companiile le-au făcut în ultimii ani în Cluj îşi spun cuvântul, şefii departamentelor de marketing din acest judeţ fiind următorii în lista cu cele mai mari salarii: 7.581 de lei net pe lună“, arată datele Paylab.

Media scade uşor în zonele din centrul ţării, iar în Braşov şi Sibiu, spre exemplu, managerii de marketing au câştiguri de aproape 6.200 de lei  net pe lună.

Puţin mai mult (6.583 de lei) câştigă cei din Iaşi, în timp ce în Argeş şi Prahova salariile medii depăşesc cu puţin pragul de 6.000 de lei net pe lună.

Constanţa continuă, şi pentru această poziţie, să fie unul dintre oraşele care oferă cele mai mici recompense salariale – venitul mediu al unui marketing manager fiind de 4.600 de lei.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*