Stiri Brasov, Timp liber

Organizatorii Festivalului Cerbul de Aur nu știu cine a realizat afișul. De ce a fost aleasă Iulia Vântur ca prezentatoare

Directoarea Festivalului Cerbul de Aur, Smaranda Vornicu, a negat vehement că afişul vehiculat în ultima perioadă pe rețelele de socializare ar fi fost realizat de echipa din TVR: „Nu ştiu cui aparţine acel afiş, dar în niciun caz nu este făcut de Televiziunea Română. Nu aparţine Televiziunii Române. Nu ştiu cum a apărut, cine l-a produs, e în afara controlului nostru. Îmi pare rău că au fost dezamăgiri, dar pachetul grafic al festivalului a fost conceput unitar şi cred că toată lumea care a văzut generice, postări online, poate sesiza diferenţele. Logo-ul este o reverenţă faţă de cel iniţial, am încercat să-l aducem în modernitate, dar în acelaşi timp să păstrăm elementele sale vintage, silueta uşor retro a cerbului, toate lucrurile care au fost declinate au fost în deplin respect privind grafica“, a declarat ea pentru Adevărul.

În ceea ce priveşte alegerea Iuliei Vântur în rolul de prezentatoare, alături de actorul italian Gabriel Garko, directoarea Cerbului de Aur a declarat: „Iulia Vântur este un om deosebit de energic, este un om frumos pe dinăuntru şi pe dinafară şi este, de ce să nu o spunem, un om cu îndrăzneală, pentru că şi-a continuat cariera foarte frumos şi în afara ţării. Un om care are experienţa producţiilor de televiziune şi de film nu doar româneşti, ci şi internaţionale, şi ne aşteptăm ca între ea şi Gabriel să fie o comunicare plăcută“, a mai spus aceasta.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Pingback: Cerbul de carton - TVdece

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*