Social, Stiri Brasov

Un cuplu de muzicieni aduce New York-ul la Brașov. Muzica Americii anilor ’30 se regăsește acum și în evenimentele de la poalele Tâmpei

Sursa: https://www.danielmoisenehoianu.ro/voce-pian

One Art Duo aduce un aer internațional în cadrul evenimentelor din Brașov. „Ne-am inspirat din atmosfera serilor de altădată din New York, unde omul venea și se bucura de pian și voce. Am abordat până și ținuta acelor seri magice“, ne-a mărturisit Daniel Nehoianu, pianistul din One Art Duo. Brașovenii se pot bucura de muzica lor la un preț rezonabil, în funcție de ce își dorește fiecare la propriul eveniment.

Duoul compus din pian și voce, a fost înființat acum trei ani și se adresează unui public restrâns. „Ne punem oferta pe internet, astfel încât să ne găsească cine ne caută. Rețeta noastră este următoarea: luăm piese cunoscute, de la jazz la muzică ușoară, și le adaptăm la pian și voce, într-un stil propriu. Asta ne face să fim diferiți“, a declarat Daniel.

„Noi facem ceva mai intim. Avem respectul pentru muzica live și pentru cei care plătesc muzicieni. Ne dorim ca experiența pe care publicul o trăiește alături de noi, să devină o dependență. Vrem ca atunci când oamenii părăsesc incinta, să povestească despre noi“, a spus Mădălina Huștiu, solista One Art Duo.

 „Muzica ne-a adus împreună!“

Pe lângă cuplul muzical pe care îl formează pe scenă, Daniel și Mădălina împart și o frumoasă poveste de dragoste. „Ne-am cunoscut în 2014, căutam un pianist, iar profesoara mea m-a îndrumat spre Daniel. El era foarte rezervat la început. Asta am apreciat, calitățile deosebite, e serios perseverent, elegant în a fi și a trăi frumos. În perioada aceea îl vedeam în ipostaza de profesor, iar acum port inelul de logodnă pe mână“, ne-a mărturisit solista.

Sursa: https://www.danielmoisenehoianu.ro/voce-pian

Jazz în loc de sarmale

Daniel spune că prin muzica lor, oamenii pot trăi sentimentul de întoarcere la valorile morale, care s-au degradat în timp. „Încercăm prin muzica noastră să trecem de sarmalele alea nenorocite. Nu contest muzica populară, a făcut parte din mine de foarte mult timp, e vorba de conceptul în sine. Uneori mă gândesc că oamenii nu au de ales“ a explicat Daniel.

Cei doi interpreți susțin că pentru a putea gândi frumos, omul are nevoie de muzică. „Sentimentul sublim pe care îl oferă muzica, este liniștea sufletească, asta într-o societate ce se desfășoară în viteză. În viață mai ai nevoie și de momente de respiro“, ne-a destăinuit Mădălina.

Pentru a se bucura mai mulți oameni de muzica lor, One Art Duo își dorește să găsească un loc în care pot cânta constant. „Noi ne căutam, acum, un loc unde să cântăm constant pentru a putea să ne asculte și un om care a venit în treacăt să își bea cafeaua. De ce să nu oferim și acestei categorii de public, muzica noastră“, a susținut Daniel.

Sursa: https://www.danielmoisenehoianu.ro/voce-pian

„Alături de public construiești actul artistic“

One Art Duo se folosește de experiența de viață pentru a da emoție muzicii. „Dăm mai departe ascultătorului, tot ce am cuprins noi în viața asta. De asta muncești și construiești, ca să dai mai departe“, a spus Mădălina. Cuplul își ia energia din public și susține că „satisfacția cea mai mare e atunci când oamenii vibrează cu ceea ce faci tu. Limbajul muzical este transcendental“.

„Nu suport golul dintre artiști oameni. Vreau ca oamenii să știe că noi suntem ca ei“, a spus Daniel Nehoianu.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*