Social, Stiri Brasov

Echipa NOISE Festival, implicată în organizarea Cerbului de Aur

Echipa NOISE Festival se alătură echipei de organizare a Cerbului de Aur pentru a celebra împreună 50 de ani de la prima ediție a acestui eveniment care a rămas în istorie.

În acest sens, au fost deschise aplicațiile pentru ca oricine dorește să participe ca voluntar la eveniment să se poată înscrie sub egida NOISE Festival, alăturându-se astfel echipei noastre. Înscrierile se desfășoară în perioada 10.08.2018 – 20.08.2018. Pentru a te înscrie completează formularul aici.

După înscrieri urmează perioada de selecție care se va desfășura în perioada 20.08.2018 – 24.08.2015 urmând ca pe 25 August cei selectați să fie repartizați în departamentele operative.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Elveniva Mignea

    Adevarul se confirma, acest Festival nu este altceva decat un INSUPORTABIL NOISE. Sunt organizatorii SURZI? Toate concertele si spectacolele muzicale organizate in piata Sfatului nu se rezuma decat la un penibil NOISE. Pt ca cei care sunt la manevre la sistemul acustic pun totul la maximum afectand grav nu numai auzul spectatorilor dar si sistemul lor de sanatate. Orice om sanatos fuge de acest NOISE infernal care nu are nimic de’a face cu muzica; la nivelul sonor bestial nu mai exista nicio diferenta dintre ALTO si BAS , totul devine FLAT NOISE fara discernamant. Daca continuati acest penibil NOISE FESTIVAL impuneti reguli stricte de NOISE LEVEL care sa nu pericliteze sanatatea auditiva a riveranilor mai intai si a spectatorilor apoi.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*