Stiri Brasov

FOTO Spațiile de servicii de pe ocolitoare, vandalizate, în așteptarea de a fi deschise publicului

Unul dintre spațiile de servicii de pe cel de-al doilea tronson al ocolitoarei Brașovului a fost vandalizat azi-noapte. Spațiile nu au fost încă recepționate și nu sunt deschise publicului, însă, azi-noapte anumiți oameni „de bine” au intrat direct pe un geam într-una din toalete, dărâmând cu totul geamul și rupând și clanța de la ușa de intrare, dar și câteva racorduri de apă, astfel că întreg spațiul s-a inundat.

Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov au precizat că spațiile ar urma să fie preluate în administrare de la constructor până la sfârșitul lunii, când se va face recepția finală a întregului tronson, după ce acesta a remediat toate neregulile constatate. Deși s-au semnat contractele pentru pază și întreținere, aceste activități nu sunt încă prestate de către firmele care au câștigat licitațiile, fiindcă este obligatoriu să se facă recepția finală.

„Procedura pentru încheierea acordurilor cadru pentru întreținere și pază a fost finalizatp, dar firmele câștigătoare nu au primit ordin de începere până când nu se face recepția. Până atunci de paza și întreținerea tronsonului de ocolitoare și a spațiilor de serviciu se ocupă constructorul”, au precizat reprezentanții DRDP Brașov.

Spațiile de servicii de pe ocolitoare vor fi deschise într-un final. 1,25 milioane de lei vor plăti drumarii pentru întreținerea lor, în următorii patru ani

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*