Social, Stiri Brasov

CJ Brașov mai taie 860.000 de lei de la investiții, ca să-i poată plăti pe medicii și asistenții de la unitatea medicală din Sânpetru

Consilierii județeni au aprobat în ședința de astăzi alocarea sumei de 860.000 de lei Unității Medico-Sociale de la Sânpetru în vederea achitării salariilor medicilor și asistenților. După cum a precizat președintele CJ Brașov, Adrian Veștea, banii au fost alocați din excedentul bugetar pe anul trecut, sume care fuseseră prevăzute inițial pentru invesiții.

„Cu timpul, va trebui să tot diminuăm banii alocați investițiilor pentru a asigura salariile și funcționarea. În acest caz, sumele alocate de Casa de Asigurări de Sănătate au fost diminuate și, conform legii, putem aloca noi fondurile necesare, iar în semn de solidaritate și înțelegere am decis să aprobăm acești bani pentru ca angajații să nu aibă probleme în ceea ce privește încasarea salariilor”, a explicat Adrian Veștea. Suma totală pentru plata personalului medical din cadrul acestei unități, în acest an, este de 1,24 milioane de lei, iar de la CASJ a fost alocată mai puțin de jumătate din sumă.

Totodată, la solicitarea Comisiei de Sănătate, Direcția de Sănătate din cadrul CJ Brașov ar urma să facă o analiză a activității UMS Sânpetru în vederea restructurării și îmbunătățirii activității acesteia.

CJ Brașov taie de la investiții pentru a asigura salariile și funcționarea anumitor instituții din subordine. 8,65 milioane de lei scăzute de la aeroport, iar alte 3 milioane din banii alocați reabilitării unui drum

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*