Social, Stiri Brasov

Administrația locală vrea să afle ce măsuri poate lua pentru a aduce acasă brașovenii din Diaspora

Brașovenii sunt așteptați sâmbătă, 18 august, începând cu ora 11.00 în Sala mare de la Patria, la conferința organizată cu ocazia Zilelor Diasporei. Prin intermediul acestui eveniment, administrația locală își dorește să aducă brașovenii din Diaspora mai aproape de comunitătea locală. Se va discuta despre oportunități de afaceri și modalități de a-i face pe românii aflați în străinătate, să se simtă doriți acasă.

„Cunoștințele, relațiile, capitalul și experiența acumulată în țările de adopție, alături de bagajul civic important pot aduce un mare plus de valoare comunității“, este susținut în comunicatul de presă RePatriot.

La conferință vor fi prezenți Viorel Badea – Senator Diaspora, Adrian Veștea – Președinte CJ Brașov, George Scripcaru – Primar Municipiul Brașov, Marius Bostan – Antreprenor și inițiator RePatriot, Valentin Făgărășian – Antreprenor în Italia și România și Ambasador RePatriot la Roma, Tatian Diaconu – CEO Ceetrus Romania, Mihai Dohotar – Antreprenor în Grecia, Mirabela Miron – Președinte Avisso și fondator RestartHome Iași, Nicuța Enache – Fondator Osteria Ciao Niki, Andra Giucă – Fondator Voss Review și RePatriot Communication Manager, Claudiu Vrînceanu – Consultant business.

Cei interesați de acest eveniment își pot confirma prezența la office@repatriot.ro.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*