Stiri Brasov, Timp liber

O firmă din București vrea să proiecteze pista de biciclete care va lega zona de agrement de La Iepure de capătul de linie Poienelor

Primăria Brașov a scos la licitație întocmirea studiilor de fezabilitate pentru realizarea unor noi trasee destinate bicicliștilor. Dacă pentru primul traseu, care ar urma să facă legătura între capătul de linie de la Poienelor, Gară și Centrul Civic, nu și-a depus oferta nici un proiectant, pentru cel de-al doilea traseu, respectiv cel dintre zona de agrement La Iepure și capătul de linie de la Poienelor, a fost depusă o ofertă. Proiectantul este din București, iar dacă oferta acestuia va corespunde cerințelor tehnice și financiare, contractul ar urma să fie semnat cât mai curând.

Costul total estimat pentru realizarea acestei documentații tehnice este de 121.618 lei, cu TVA inclus.

Pista ar urma să treacă pe Bulevardul Cetăţii, prin Parcul Trandafirilor din Răcădău şi pe străzile Vasile Alecsandri, Carpaţilor, Poienelor. Conform temei de proiectare, pista va fi complet separată de traficul rutier, astfel că pe strada Vasile Alecsandri ar urma să se instituie sens unic de circulaţie, astfel încât să se asigure suficient spaţiu pentru biciclişti şi pietoni. De asemenea, în zona La Iepure, dar și pe pietonalul din Valea Cetăţii, precum şi în zona Parcului Industrial Metrom ar urma să se amenajeze un punct de bike – sharing, iar la capătul de linie de la Poienelor, o parcare specială pentru biciclete.

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*