Economic, Stiri Brasov

Lucrările la noua clădire a Spitalului Sf. Constantin vor fi finalizate luna viitoare

Lucrările la noua clădire a Spitalului Sf. Constantin vor fi finalizate luna viitoare, a anunțat Mihai Mirom, acționarul majoritar al companiei Ropharma, cea care controlează firma Teo Healt, cea care operează spitalul.

Prin această extindere, Spitalul Sf. Constantin va deveni unul dintre cele mai mari spitale private din ţară. În urma acreditării Agenţiei Naţionale de Transplant, a devenit primul centru privat de transplant renal din România. Chirurgia robotică este de asemenea un domeniu în plină ascensiune, până în prezent fiind efectuate o serie de intervenţii complexe“, a declarant Miron.

Spitalul Sf. Constantin, care a fost deschis în 2011 şi care se întinde pe o suprafaţă de 3.500 mp, este unul dintre cei mai mari zece jucători privaţi de pe piaţa locală. Prin investiţiile pentru extindere, practic se va dezvolta un nou spital. Dezvoltarea se va face în etape, pe un teren de trei hectare, investiţia totală fiind de 18 milioane de euro. Anul trecut Spitalul Sf. Constantin din Braşov, operat de firma Teo Health,  a finalizat cu afaceri de 46,8 milioane de lei, faţă de 37,3 milioane de lei în anul anterior.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*