Economic, Stiri Brasov

Hotelul de la fosta fabrică de ciocolată mai are de așteptat. Nemții de la Lidl încă negociază pentru vânzarea terenului

Lidl România nu a ajuns, încă, la un acord cu privire la vânzarea terenului pe care îl deține pe strada Alexandru Ioan Cuza, în vecinătatea ultimului magazin deschis de retailerul german, acolo unde până în urmă cu ceva timp se ridica fabrica de ciocolată Poiana.

Lidl România a plătit, în urmă cu patru ani, pentru achiziţia terenului pe care odinioară se întindea fabrica Cibo, 2,170 milioane de euro. Tranzacţia s-a încheiat doar după ce Consiliul Local Braşov a aprobat planul urbanistic zonal depus de Mondelez România (fosta Kraft Food), care prevedea construirea unui ansamblu – format dintr-un hotel, un centru de conferinţe şi spaţii comerciale.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Prafuri în ochi pentru uzul oligofrenilor: Lidl și-a construit magazinul și parcarea aferentă pe doar o jumate din terenul achiziționat cu banii jos, în timp ce cealaltă jumate a fost luată de Scripcaru pe post de șpagă – iar acest lucru se vede chiar la fața locului din cele două tipuri de gard care separă teritoriul Lidl de teritoriul șpăgarului, în al doilea caz având de-a face cu un gard de neam prost, din tablă, de 3-4 metri înălțime. Punct.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*