Stiri Brasov

Într-un final, încep lucrările de asfaltare pe DN 73, la Râșnov

Așteptate de mai bine de două luni de când s-a frezat carosabilul pe toată lungimea localității Râșnov, lucrările de asfaltare vor începe într-un final. Astăzi, constructorul care se ocupă de modernizarea DN 73 a adus o serie de utilaje și a început pregătirile în vederea turnării unui nou strat de asfalt.

În ultimele două săptămâni, localnicii din Râșnov, dar și din alte localități traversate de această șosea, au protestat vehement față de faptul că s-au realizat decopertări de mai multe luni, s-au instalat restricții și se stă la coadă la semafoare, dar lucrările evoluează în ritm de melc. De asemenea, între Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, constructor și autoritățile brașovene au avut loc și o serie de discuții în contradictoriu.

O nouă promisiune: DN73 va fi gata în 2019. Constructorul a fost somat ca într-o săptămână să livreze graficul lucrărilor

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*