Imobiliare, Stiri Brasov

Trustul de presă Tipotex își demolează o parte dintre clădirile administrative, iar în locul acestora vor fi construite două blocuri

Membrii comisiilor de Circulație și de Amenajare a Teritoriului și Urbanism din cadrul Primăriei Brașov au analizat în ședința de săptămâna aceasta o adresă a trustului de presă Tipotex SA ce vizează un proiect de reconversie urbană pe strada Traian Grozăvescu. Practic Tipotex a solicitat avizul comisiilor de specialitate pentru a demola o parte dintre clădirile existente, inclusvi cea în care a funcționat tipografia, în vederea construcției a două blocuri, având funcţiunile de spaţii comerciale, birouri, locuinţe colective şi locuinţe în regim hotelier. Solicitarea pentru realizarea lucrărilor de demolare a fost aprobată, pe viitor urmând să se analizeze și regimul de înălțime al noilor imobile care se vor edifica.

Conform surselor BizBrașov, Tipotex SA a vândut respectivul teren, iar investiția va fi realizată de către un dezvoltator imobiliar brașovean.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*