Social, Stiri Brasov

Proteste pe DN73, la Râșnov, pentru întârzierile la repararea celui mai important drum turistic din județ

Graficul lucrărilor de refacerea a Drumului Național 73 a înțepenit din nou. Revoltați, locuitorii din Râșnov au organizat un protest pe drum, în această după-amiază. La protest urmează să ajungă și reprezentanți ai Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, pentru a le da explicații șoferilor. 

„Purtătorul de cuvânt al CNAIR este în drum spre Brașov și va face declarații la fața locului. Pot doar să vă spun ca situația s-a deblocat si avem asigurări din partea antreprenorului că de săptămâna viitoare se va apuca de lucru“, a declarat Robert Elekes, purtătorul de cuvânt al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov.

Astăzi, Prefectul județului Brașov, Rasaliu Marian Iulian, a  anunțat că a convocat pentru marți, 31 iulie 2018, o ședință de lucru la care vor participa reprezentanți ai CNAIR de la nivel central și regional, ai societății care a câștigat licitația pentru lucrările pe tronsonul DN 73 Cristian – Fundata, precum și primarii UAT-urilor din Cristian, Râșnov, Zărnești, Bran, Moieciu şi Fundata. 

Și anul trecut a fost convocată o ședință cu constructorul care, reprezentanții firmei nu au putut nici atunci să spună când vor fi gata lucrările.

Strategie „vintage” în turism: Drumul către Bran rămâne plin de gropi și în 2018

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*