Economic, Stiri Brasov

Un SRL-D înființat anul trecut a câștigat licitația de un milion de euro pentru modernizarea Cinema Modern. Acesta va deveni un centru cultural dedicat copiilor

La începutul acestei săptămâni a fost semnat contractul pentru realizarea lucrărilor de reparaţii capitale pentru fostul cinematograf Modern.

,,Este o investiţie importantă pentru noi, având în vedere faptul că prin aceste lucrări vom transforma un spaţiu neutilizat atâţia ani într-un centru cultural dedicat mai ales copiilor. Starea acestei clădiri necesită o intervenţie majoră, iar odată cu lucrările de reabilitare se va face şi o recompartimentare a spaţiilor, astfel încât acestea să devină utile pentru proiecţii de film şi pentru desfăşurarea unor spectacole cu şi pentru copii. Este vorba de o investiţie foarte mare, aproximativ 5 milioane de lei, şi tocmai de aceea am insistat ca principali beneficiari să fie copiii. În afară de Teatrul Arlechino şi de câteva spectacole ale instituţiilor de cultură din subordinea Consiliului Local, copiii braşoveni nu au un spaţiu adecvat în care să se bucure de spectacole dedicate lor, şi mai ales în care să se exprime artistic. Cei mai mici braşoveni merită un astfel de loc, cu toate dotările necesare unui act de cultură de acest gen“, a declarat primarul George Scripcaru.

Lucrările propuse sunt cele de reparaţie capitală a întregii clădiri, cu refuncţionalizarea acesteia în vederea păstrării a două săli de cinematograf, pentru proiecţii de film şi realizarea unor spectacole festive ale copiilor.

Sala în care până la închiderea clădirii a primit destinaţia de club va fi reamenajată ca sală de spectacole şi proiecţie film, cu o capacitate de maxim 114 locuri.

Sala mare (fosta sală cu 350 locuri) se va amenaja ca sală de spectacole şi proiecţie film cu o capacitate de maxim 191 locuri.

În fosta sală de 100 locuri se va amenaja un spaţiu cu destinaţia de vestiar pentru copii, iar în fosta zonă a ecranului va fi amenajat un spaţiu pentru amplasarea centralei termice.

 

Lucrări prevăzute în contract

  • Desfaceri elemente de compartimentare (portante şi neportante), finisaje, instalaţii electrice, termice, sanitare, ventilaţii,
  • Realizarea unor goluri de uşi şi închiderea altora existente,
  • Lucrări de consolidare a structurii existente în zona golurilor nou propuse,
  • Lucrări de finisaje interioare şi exterioare,
  • Lucrări de instalaţii termice, electrice şi sanitare,
  • Lucrări de organizare de şantier,
  • Lucrări de reabilitare termică a clădirii prin realizarea termosistemului la exterior,
  • Achiziţie utilaje, echipamente tehnologice şi funcţionale, cu montaj

 Detalii contract

Contract de lucrări:  209/16.07.2018,

Constructor: Asocierea SC DEANDA PRIM INVEST SRL-D – lider asociere, SC CONSTRUCŢII INDUSTRIALE CIVILE SRL şi SC DAMELECTROTERM VB SRL,

DEANDA PRIM INVEST este un SRL-D înființat anul trecut de către Lorena Elena Dogaru. În numai șase luni de activitate, SRL-D-ul a avut afaceri de peste 434.000 de lei și un profit de aproape 150.000 de lei.

Valoarea contractului este de 4.969.639,78 lei cu TVA inclus (peste un milion de euro).

Termenul de execuţie al lucrărilor este de  18 luni de la data emiterii Ordinului de începere al lucrărilor.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*