Social, Stiri Brasov

FOTO Femeia care îl întreține pe fostul ministru Marius Dunca a făcut curățenie de 41.000 de lei în 2017

Femeia care îl întreține pe președintele PSD Brașov, Marius Dunca, Monica Elena Niță, a raportat afaceri de 41.000 de lei anul trecut, cu un profit de 11.000 de lei. Cu un singur angajat. Probabil chiar ea.

Monica Niță deține firma de curățenie Duna Mon, care se ocupă cu „activități specializate de curățenie”. În 2016, firma avea trei angajați și afaceri de 43.200 de lei, iar anul trecut, afacerile au scăzut la 41.043 de lei. Din 2013, de la înființare, în niciun an afacerile firmei de curățenie nu au fost mai mari, iar profiturile au fost relativ reduse, atunci când firma nu era pe pierderi.

Printre bunurile pe care aceasta a reușit să le achiziționeze și să i le dea în dar fostului ministru se numără un penthouse într-o zonă exclusivistă din Brașov, un BMW X5, un Audi A8 și o motocicletă.

 

Marius Dunca declara în momentul demiterii sale că toate bunurile pe care le folosește sunt ale iubitei sale care reușește să îl întrețină în timp ce el se joacă de-a politicianul.  

 

BizBrașov a scris despre spiritul antreprenorial al ministrului Marius Dunca, un afacerist care a reușit să producă pierderi de 100.000 de lei în numai doi ani, mai mult decât avea să câștige în următorii ani ca angajat la stat

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

4 Comentarii

  1. Constantin Nita un mare escroc si un slab politician a educat foarte bine un alt mare escroc in devenire si un foarte slab politician, Marius Dunca. Romania a avut politicieni slabi si foarte slabi dupa 1989 iar noua generatie nu face exceptie. Cei mai batrani multi dintre ei sunt foarte bogati, iar cei mai tineri, vezi Marius Dunca, cauta cu orice pret sa isi depaseasca inaintasii in hotie, minciuna si coruptie, doar pentru a se imbogatii… Pacat ca astfel de specimene de politicieni gen Marius Dunca & co, isi transmit genele mai departe in timp facand copii…deh..se gasesc fete prostute gen Monica Elena Nita, care sa le dea nastere unor astfel de progenituri…

  2. Nitoiu Constantin

    Un jeg de om …o creatura politica care distruge Romania. Imaginati-va 500 de senatori si parlamentari ca aceasta jigodie numita Marius Dunca!!! Si mai imaginati-va inca 3500 de pitipoance gen Monica Leana Nita care le aduc pe lume progeniturile acestor animale …din parlamentul Romaniei… Deci viitorul tarii este asigurat.

  3. Monica Nita vai steaua ei …habar n-are pe ce lume este biata de ea sau beata de ea…In orice caz fata a fost, este si va fi modesta atat din toate puncte de vedere financiar, familial dar si mental. Nu o putem acuza ca a vrut sa isi faca o viata mai usoara. Ce si-o fi zis in mintea ei de veverita turbata. “Daca nu pot sa fac ceva singura in viata asta, atunci cu unul ca Dunca poate fac ….”
    Si uite asa povestea dintre frumusica tembela si inculta si bestia hida si corupta fac o echipa fiecare urmarind cate ceva. Ea o viata mai usoara el sa mai traga ceva pe mosor ca deh..nici dracu nu se uita la pocitania aia…dar deh…daca ai ceva banuti pentru ca esti un linge in cur de politician , se uita si o frumusica tembela fara creier la tine.

  4. Monica Nita vai steaua ei …habar n-are pe ce lume este biata de ea sau beata de ea…In orice caz fata a fost, este si va fi modesta din toate punctele de vedere financiar, familial dar si mental. Nu o putem acuza ca a vrut sa isi faca o viata mai usoara. Ce si-o fi zis in mintea ei de veverita turbata. “Daca nu pot sa fac ceva singura in viata asta, atunci cu unul ca Dunca poate fac ….”
    Si uite asa povestea dintre frumusica tembela si inculta si bestia hida si corupta fac o echipa fiecare urmarind cate ceva. Ea o viata mai usoara el sa mai traga ceva pe mosor ca deh..nici dracu nu se uita la pocitania aia…dar deh…daca ai ceva banuti pentru ca esti un linge in cur de politician , se uita si o frumusica tembela fara creier la tine.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*