Social, Stiri Brasov

VIDEO Studenții brașoveni, mai buni decât cei de la Cambridge sau Liverpool la cursa de Formula Student de la Silverstone

BlueStreamline, echipa de Formula 1 a studenților de la Universitatea Transilvania, a abandonat cursa de anduranță de la Silverstone după 12 tururi în urma unei pene de pneu. Totuși, per total, studenții brașoveni s-au clasat pe locul 34 din 81 de echipe participante, devansând studenți de la universități celebre, cum ar fi Cambridge, Liverpool, Exeter, Portsmouth, Sunderland, Hull etc (clasamentul îl puteți vizualiza aici).

În realizarea clasamentului au fost luate mai multe aspecte, precum eficiența mașinii, sprint, anduranță, design, costurile, business-ul (felul în care echipa și-a administrat banii și a cheltuit/economisit pentru mașină/deplasare/competiție etc.).

Aceasta a fost cea de-a zecea participare a echipei BlueStreamline la cursa din Silverstone, luna viitoare urmând să participe la cursa din Barcelona.

Horia Andronic is out in the Endurance for the first driver Run. God speed! // Horia a pornit ca prim pilot in Anduranta! Bafta Horia!

Publicată de BlueStreamline pe Duminică, 15 Iulie 2018

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*