Locuri de munca, Stiri Brasov

Poliția Locală Brașov are libere patru posturi. Candidații nu vor trebui să dea probe sportive, dar au nevoie de studii superioare

Poliția Locală Brașov a scos la concrus patru posturi pentru care nu se organizează teste sportive, ci doar proba scrisă și interviul. Candidații trebuie însă să știe că este necesar să aibă studii superioare absolvite pentru a se înscrie la acest concurs. Este vorba despre un loc de inspector la Compartimentul Protecția Muncii și trei de polițiști locali debutanți, în cadrul Serviciului Inspecție – Control și  Disciplina în Construcții (SIC). Dintre acestea din urmă, două posturi sunt cu atribuții în domeniul disciplinei în construcții și unul pe comercial.

Ce studii superioare sunt cerute

Funcția publică de execuție din cadrul Compartimentului de Protecția Muncii este pentru un inspector, grad profesional principal, iar candidații trebuie să aibă vechime în specialitatea studiilor de minimum cinci ani. De asemenea, ei trebuie să facă dovada că au absolvit un program de specializare pentru inspectori în domeniul securității și sănătății în muncă.

Brașovenii care vor să fie polițiști locali în cadrul SIC trebuie să știe că funcțiile sunt pentru debutanți, iar studiile superioare este obligatoriu să le fi urmat în domeniul inginerie civilă, arhitectură sau urbanism, respectiv ingineria mediului ori inginerie și management.

Candidații trebuie să treacă de proba scrisă care se va desfășura în data de 6 august, ora 9.00, pentru ca apoi – în cazul în care obțin cel puțin nota de trecere – susțină un interviu în fața unei comisii de examinare. Cei interesați de aceste joburi își pot depune dosarele până în 23 iulie 2018 la Poliția Locală Brașov din str. Nicolae Bălcescu nr. 62-64. Informații cu privire la conținutul dosarelor de înscriere se pot obține la sediul instituției sau la Biroul de Resurse Umane la numarul de telefon 0368.457.010. Totodată, detaliile legate de aceste posturi vacante, dar și referințele bibliografice pot fi studiate pe site-ul www.politialocalabrasov.ro la secțiunea „CARIERE”.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*