Imobiliare, Stiri Brasov

Dezvoltatorul brașovean Dynamic Buildinvest a contractat un credit de 3,1 milioane de euro pentru construcția Eleven Residence

Dezvoltatorul brașovean Dynamic Buildinvest a anunțat că a contractat un credit de 3,1 milioane de euro de la Libra Bank pentru construcția proiectului rezidențial Eleven Residence, acesta urmând să fie ridicat lângă Coresi Shopping Resort.

Construcția proiectului a demarat în luna aprilie a acestui an, acesta urmând să fie livrat la finalul lunii iulie 2019. Potrivit dezvoltatorului proiectul va cuprinde 39 de apartamente – studiouri, două și trei camere. Parterul și primele două etaje vor găzdui, însă, spații comerciale și birouri. „Spațiile comerciale aflate la parter au o suprafață de 335 mp, iar birourile au în total aproximativ 700 mp”, arată compania dezvoltatoare. Spațiile comerciale au fost deja contractate.

Compania dezvoltatoare a livrat până acum 160 de apartamente în Brașov în cadrul proiectelor Imperial Residence și Dynamic Residence. „La finele acestui an vom mai livra 80 de apartamente”, mai spune dezvoltatorul.

Compania a fost înființată în anul 2015, când au început lucrările la proiectul Imperial Residence 2, care cuprinde șapte blocuri, având peste 126 de apartamente, din cartierul Tractorul, pe strada Ștefan Baciu. În anul 2016 am început lucrările la blocul Dynamic Residence 1 din Sânpetru, pe str. Orizontului nr. 4, unde au fost date în folosință, până în luna iunie 2017, 42 de apartamente. Compania Dynamic Buildinvest SRL a aparut pe piața construcțiilor ca un răspuns la cererea clienților ce doresc calitate și un stil de construcție ecologic și occidental. Tocmai această diferență față de concurență și experiența noastră anterioară de peste 10 ani în domeniul construcțiilor ne-au propulsat în topul primilor dezvoltatori imobiliari din Brașov. Pe lângă calitatea materialelor și a manoperei folosite, precum și design-ul diferit de stilul clasic împământenit în zona Brașovului, stilul de construcție Dynamic Buildinvest se diferențiază prin zidăria dublă, care asigură un confort termic și fonic superior, precum și lipsa elementelor de construcție poluante și cu risc (de ex. polistirenul extrudat de pe fațadele clasice). Având calitatea ca o carte de vizită, în anul 2017 am lansat încă trei proiecte: Eleven Residence, Dynamic Residence 2 și Dynamic Residence 1 Bloc 2”, a explicat Marian Popa, directorul general al companiei și unul dintre asociați.

Compania brașoveană a avut anul trecut un business de 7,15 milioane de lei, de la înființare până în prezent investind 5,5 milioane de euro în dezvoltarea de locuințe în Brașov și Sânpetru.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*