Economic, Stiri Brasov

O fostă femeie de afaceri care a locuit 34 de ani în America oferă lecții de responsabilitate socială pentru firmele din Brașov

„Afacerile se implică în comunitate“ este un eveniment dedicat oamenilor de afaceri din Brașov care doresc să afle cum să-și implice companiile în proiecte cu impact social și educațional. Asociația femeilor care se implică, alături de Asociația Happy Moms și Camera de Comerț și Industrie organizează o serie de patru conferințe pe această temă unde vor fi date exemple de bune practici în domeniu, inspirate din America. 

Prima conferință va fi susținută de Elena Belloiu, președintele Asociației femeile se implică, o fostă femeie de afaceri care după 34 de ani de experiență în SUA a decis să revină în România pentru a împărtăși experiența și expertiza sa în domeniul responsabilității sociale a companiilor. „De când m-am întors am început să particip la ședințele consiliului local unde am observat cu mare uimire că eram singura persoană și asta m-a pus pe gânduri, pentru că mi-am dat seama ce diferență enormă este între comunitatea din Statele Unite unde am locuit, în New Jersey, unde toată lumea, mai ales oamenii de afaceri, participau la ședințele aleșilor, ei fiind cei mai buni plătitori de taxe pentru o comunitate, care au foarte multe de spus în comunitate. Așa mi-a venit ideea de a deschide un ONG, a cărei principală misiune este educația civică pentru cetățeni și pentru business-uri. În America am realizat că forța de schimbare este în mâna afacerilor“, a declarat Elena Belloiu.

Câteva firme s-au înscris deja la confeința programată în 10 iulie, de la ora 18.00, la Camera de Comerț și Industrie. De ce și cum se pot implica afacerile în comunitate? Ce putem aplica din experiența marilor puteri economice? Care sunt beneficiile pentru o afacere care se implică în comunitate? Sunt întrebările la care antreprenorii vor găsi răspunsuri.

„Happy Moms este un exemplu de implicare în comunitatea brașoveană. Sperăm ca acest nou proiect să aducă un plus de valoare și idei noi și extrem de utile și aplicabile din tot ceea ce știu eu comunității de afaceri și brașovenilor“, a declarat Dana Lupșa, președintele Asociației Happy Moms Brașov.

Firmele brașovene care vor să ia parte la eveniment pot scrie un e-mail pe adresa contact@happymoms.ro. Participarea este gratuită.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*