IT, Stiri Brasov

CEO-ul Mondly, desemnat „Antreprenorul anului” în cadrul galei „Premiile Excelenței în Afaceri 2018”

Anul 2018 se dovedește a fi unul excepțional pentru brașovenii de la Mondly, aplicația românească cu peste 30 de milioane de descărcări în întreaga lume.

După ce a fost desemnată „Aplicația Anului” de către Facebook în 2017, Mondly continuă șirul de realizări excepționale și în 2018. În aprilie, aceasta a fost desemnată „Aplicația Zilei” în China, fapt care a propulsat-o pe locul I în categoria Educație pe App Store. Succesul a fost marcat local cu organizarea unui concurs de programare la care au participat 34 de concurenți din toată țara.
În mai, Mondly și-a adăugat în portofoliu încă o reușită deosebit de importantă pentru domeniul IT: includerea în topul Cool Vendor in Consumer Mobile Applications and Bots. Topul este realizat anul de către Gartner, prestigioasa companie americană de consultanță și cercetare în IT, fondată în anul 1979.

Însă probabil cea mai importantă realizare din această listă este prezența Mondly, împreună cu cele mai de succes aplicații din lume, pe scena conferințelor giganților din IT: Apple, Google și Facebook. Alexandru Iliescu, CEO Mondly vorbește despre reușita companiei și participarea la conferințele din Silicon Valley: „În drum spre România, am citit într-o carte cumpărată din Muzeul Computerului din Silicon Valley, că succesul acestei regiuni (n.r. – Silicon Valley) se datorează unei rețele de piese interconectate: companiile care sunt motorul economiei, universitățile care le furnizează talentul și presa care le promovează realizările. Sunt încântat să observ că aceleași forțe încep să colaboreze excelent și în Brașov”.

În semn de apreciere pentru realizările remarcabile și implicarea în comunitate marcată recent prin sponsorizarea Universității Transilvania cu 10 stații Apple de ultimă generație, presa locală l-a nominalizat pe Alexandru Iliescu, CEO-ul Mondly, pentru câștigarea premiului „Antreprenorul Anului”. Distincția i-a fost acordată joi, 14 iunie, în cadrul galei „Premiile Excelenței în Afaceri 2018” organizată de Camera de Comerț și Industrie Brașov.

Creată în 2013 de către brașovenii Alexandru Iliescu și Tudor Iliescu, Mondly este una dintre cele mai bine cotate aplicații de limbi străine la nivel mondial. La patru ani de la lansare, cei 30 de milioane de utilizatori Mondly se bucură de un serviciu unic pe piață care, pe lângă aplicația de bază, oferă și module de învățare în realitatea virtuală și augmentată.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*