IT, Stiri Brasov

Grupul IT Fortech se extinde la Brașov

Grupul IT Fortech din Romania, cu sediul in Cluj-Napoca, a ajuns la peste 700 de angajati la cele trei centre operationale din Cluj-Napoca, Iasi si Oradea, in luna iulie. Compania își propune să extindă operațiunile sale la Brașov, unde a format deja o echipă.

Fortech a implementat peste 270 de proiecte pentru 165 de clienți în ultimii ani. Compania se ocupă în principal de clienți străini, cum ar fi automobile, retail, telecom, IT și altele. Lista clienților include mari grupuri internaționale precum T-Systems, Swisscom, Symantec, Pfizer și Renault.

Specialiștii săi oferă servicii IT, inclusiv dezvoltarea de software la cerere, testare și consultanță.

Fortech a fost înființată în 2003 de către antreprenorul român Călin Vaduva, care îl controlează și îl administrează. Compania a atins cifra de afaceri de 23 milioane euro și un profit net de 2,36 milioane euro în 2017, potrivit datelor oficiale de la Ministerul Finanțelor.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*