Social, Stiri Brasov

Lucrări de decolmatare pe DN1A, la ieșirea din Săcele. Orașul este complet inundat

Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri au anunțat că au început lucrări de decolmatare a podețelor de pe DN1A, la ieșirea din localitatea Săcele.

Lucrările au loc în contextul inundațiilor din ultimele ore, localitatea Săcele fiind acoperită de apă. De altfel, din cauza precipitațiilor și a aluviunilor care se scurg de pe versanți, DN1A a fost acoperit parțial de ape.

Locuitorii orașului au postat pe rețelele de socializare mai multe imagini cu orașul sub ape și reclamă că în ciuda lucrărilor de refacere a rețelei de canalizare care au avut loc recent, apa nu are unde să se scurgă astfel că ajunge în curțile, beciurile și casele oamenilor.

Publicată de Lajos Ferencz pe Vineri, 29 Iunie 2018

Și localitatea Zărnești este complet acoperită de apă, iar autoritățile se străduiesc să reducă efectele inundațiilor. Zeci de pompieri intervin la această oră la Budila, Măieruș, Tărlungeni, Purcăreni, Predeluț și Sohodol.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Pingback: Brașovul, sub ape. Peste 100 de pompieri intervin – Bună Ziua Făgăraș

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*