Stiri Brasov

VIDEO Primul smash room a fost deschis la Brașov: spargi sticle și electronice într-un mediu controlat ca să te eliberezi de stres

 

Smash Room, este primul anger room din Brașov, deschis de doi tineri antreprenori cu o investiție de 6000 de euro. Este vorba despre un loc în care clienții vin să spargă diverse obiecte, de la sticle, farfurii sau electronice, pentru divertisment și eliberare de stresul cotidian. Cu prețuri curpinse între 40 și 180 de lei , clienții pot pleca acasă și cu un video slow motion și fotografii ca să-și amintească de această experiență. 

Smash Room Brașov are un spațiu rezervat special pentru cei care vor să spargă doar sticlă și unul destinat distrugerii electronicelor, pentru că toate obiectele sunt colectate selectiv și sunt trimise spre reciclare. Până acum, investiția în Smash Room a fost de aproximativ 6000 de euro și a constat în amenajarea spațiilor și achiziția echipamentelor de protecție.

„Am văzut că acest tip de divertisment a luat amploare în străinătate și chiar și la noi, în București, și ne-a plăcut foarte mult ideea și pentru că nu exista încă în Brașov ni s-a părut o oportunitate să dezvoltăm o afacere de familie, fără investiții majore. Clienții pot sparge tot felul de obiecte, începând cu sticlă și electronice pe alese, de la laptopuri, monitoare, imprimante, ceasuri cu alarmă, tastaturi, telefoane fixe și alte obiecte la cerere sau obiecte aduse de acasă“, a explicat Sebastian Bandula, proprietarul Smash Room.

După ce semnează o declarație pe proprie răspundere, prin care acceptă regulamentul, clienții primesc un echipament de protecție, combinezon, mănuși și cască. Apoi, le sunt puse la dispoziție uneltele de spart: bâte de baseball, crose de golf, baroase, ciocane și bastoane telescopice. Nu pot participa la această activitate persoanele sub 18 ani, femeile însărcinate, persoanele a căror condiție fizică nu le permite acest lucru, precum si persoanele care se află sub influența alcoolului sau a altor substanțe. De asemenea, nu este permis accesul cu încălțăminte deschisă sandale, șlapi etc. La o sesiune de smash pot participa maximum 4 persoane în același timp.

„În primul rând este un mod distractiv de a-ți petrece timpul, dar este și un remediu antistres dovedit știinific. Psihologii spun că acest lucru te scapă de stres. Toată activitatea este însoțită de muzică. Avem și noi niște playlist-uri sau dacă nu, clienții pot veni cu muzica lor de acasă. Avem un loc special unde îți pot conecta telefonul, iar muzica lor se aude în boxele din cameră. Sper să devină un loc preferat de brașoveni, care vor avea cu singuranță o formă de divertisment în plus, ceva nou este binevenit oricând“, a mai spus Sebastian Bandula.

Smash Room se află pe strada Mihai Viteazul, iar programul este de marți până vineri, de la ora 18.00 la 22.00, iar în weekend, de la 16.00 la 22.00.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*