Imobiliare, Stiri Brasov

Dezvoltatorul AFI Brașov aduce un director general din Cehia

Compania de dezvoltare imobiliară AFI Europe, proprietara mallului AFI Palace Cotroceni din Bucureşti și dezvoltatorul AFI Brașov, îl va numi pe Doron Klein în funcţia de director executiv al companiei începând cu luna iulie a acestui an. El conduce operaţiunile AFI Europe Cehia şi îl va înlocui pe David Hay, care a ocupat poziţia de CEO AFI Europe Romania în ultimii şapte ani.

Originar din Israel, Doron Klein are o experienţă de peste 15 ani pe piaţa imobiliară din mai multe ţări din Europa Centrală şi de Est, cu precădere pe cea din Cehia. El s-a alăturat companiei AFI Europe în 2008, iar din 2011 a ocupat poziţia de CEO pentru operaţiunile AFI Europe în Cehia, funcţie pe care va continua să o ocupe. Doron Klein are un MBA la Universitatea New York din Praga, Republica Cehă, şi este fluent în ebraică, engleză şi cehă.

 David Hay, care a deţinut poziţia pentru ultimii 7 ani, s-a alăturat AFI Europe în 2006. Pe lângă rolul de CEO al AFI Europe Romania, David a mai ocupat, în trecut, poziţia de CEO pentru regiunea Europa Centrală şi de Est, fiind responsabil de operaţiunile din Cehia, Polonia, Germania, Ungaria şi Letonia.

În România, Doron Klein va lucra alături de o echipă de peste 130 persoane şi va conduce operaţiunile companiei, prezentă în mai multe oraşe din ţară. Dintre toate pieţele pe care operează, AFI Europe înregistrează cele mai solide operaţiuni şi cele mai bune rezultate pe piaţa din România, dispunând de proprietăţi şi proiecte care includ centre comerciale, clădiri de birouri, proiecte rezidenţiale şi mixte, acestea reprezentând o proporţie semnificativă a portofoliului de active ale grupului.

„Piaţa românească este una dinamică, iar noi ne concentrăm să livrăm soluţiile potrivite pentru comunităţile în care suntem prezenţi. Aştept cu nerăbdare să contribui la dezvoltarea companiei din România”, a declarat Doron Klein, noul CEO AFI Europe România.

Sub conducerea lui David Hay, AFI Europe România a devenit unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa de real estate din ţară, iar compania s-a bucurat de o creştere şi o extindere continuă. Venitul operaţional net al companiei s-a dublat, până la 50 de milioane de euro, iar noi proiecte au fost dezvoltate şi finalizate, printre care mallul AFI Ploieşti şi cele cinci clădiri de birouri AFI Park. În prezent, trei proiecte se află în diferite stadii de dezvoltare, precum proiectul mixt AFI Braşov, ce include birouri şi mall, prima clădire din proiectul AFI Tech Park din Bucureşti şi primele 200 de apartamente ale complexului rezidenţial AFI City.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*