IT, Stiri Brasov

Brazilienii de la Stefanini vor să se extindă la Brașov

Stefanini, unul dintre cei mai mari angajatori de pe piaţa locală de IT, are în plan să se extindă în Braşov, a declarat Răzvan Ţapu, digital transformation center manager în cadrul companiei.

„În Europa suntem între 2.500 – 3.000 de colegi, în România având cel mai mare centru de livrare, cu peste 1.600 de oameni, în Bucureşti, Sibiu, Târgu Mureş şi plănuim să ne extindem şi în alte oraşe. În perioada imediat următoare ne vom extinde prezenţa în România, sunt câţiva candidaţi, nu am ales încă ordinea în care o vom face, dar printre candidaţi este Braşovul, Clujul, poate Craiova. Probabil că Braşovul va fi următorul sediu.

Stefanini IT Solutions, compania de origine braziliană specializată în furnizarea de servicii IT, a intrat pe plan local în 2010, odată cu achiziţia companiei TechTeam la nivel global, preluând practic operaţiunile acesteia, care activa în România din 2004. În perioada 2011-2016, cifra de afaceri a Stefanini România a crescut de peste 4 ori, de la aproape 37,7 milioane de lei în 2011 la peste 155 milioane de lei.

În România, Stefanini are aproximativ 1.600 dintre angajaţi (în Bucureşti – 1.200 de oameni), Sibiu – 300 de angajaţi şi Târgu-Mureş – 60 de angajaţi).

La nivel global, businessul Stefanini se situează la peste un miliard de dolari. Compania înfiinţată în urmă cu 30 de ani s-a dezvoltat constant, ajungând să fie prezentă pe toate continentele. Astfel, pe lângă sediul central global din Brazilia, centrele Stefanini sunt localizate în 39 de ţări din America Latină, Centrală şi de Nord, Europa, Africa, Asia şi Australia.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*