Social, Stiri Brasov

Fundația Telekom România donează 42.000 de lei pentru Robert Cadar

Organizatorii Maratonului Internațional Brașov, powered by Telekom Sport sprijină cauzele sociale și direcționează, prin intermediul Fundației Telekom Romania, suma de 21.000 de lei brașoveanului Robert Cadar, alergător și fotograf diagnosticat cu o formă rară de cancer. Suma reprezintă dublul donațiilor efectuate prin intermediul platformei Galantom și echivalentul a jumătate din taxele de înscriere la competiție înregistrate după data de 4 mai. În plus, Fundația Telekom Romania a decis să dubleze valoarea donației până la suma de 42.000 lei, deoarece susținerea cauzelor sociale aflate în dificultate reprezintă unul dintre obiectivele fundamentale ale acesteia, scrie comunic.ro
„Anul acesta, am fost onorați să îl avem ca ambasador al Maratonului Internațional Brașov pe Robert Cadar, de la care avem cu toții ce învăța. Robert ne spune povestea despre lupta cu sinele în depășirea limitelor, despre valori și putere, motivație și pasiune și, poate cel mai important, ne spune povestea despre forță, optimism și speranță. Suntem alături de el pe mai departe. Mulțumim, Robert, pentru lecția de viață!”, precizează Ionela Paunică, Director Executiv, Fundația Telekom Romania și Senior Coordonator PR, Telekom Romania.
Banii donați îl vor ajuta pe Robert în perioada următoare să achite costul intervențiilor medicale la care va fi supus în Franța și Anglia.
Organizatorii competiției și comunitatea locală, pe lângă sprijinul acordat lui Robert Cadar, încurajează și promovează adoptarea la scară largă a sportului și a stilului de viață sănătos. În acest sens, Crosul Universității Transilvania a fost trecut sub umbrela Maratonului, iar brașovenilor li s-a acordat acces gratuit la Cursele Populare și la Cursa Copiilor.
Maratonul Internațional Brașov powered by Telekom este un eveniment sportiv de anvergură, un prilej de sărbătoare pentru orașul gazdă, dar și de promovare și descoperire a obiectivelor turistice, culturale și gastronomice din România.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*