Social, Stiri Brasov

Se extinde canalizarea din Zărnești, în așteptarea reabilitării DN73, drumul Branului, cel mai circulat drum turistic din România

Edilii din Zănești au anuțat că au început lucrări de amploare la extinderea canalizării orașului, în așteptarea reabilitării celui mai circulat drum turistic din România, DN73, drumul Branului. 

Lucrările de extindere a rețelei de canalizare a apei menajere se execută pe strada Branului. Valoarea totală a lucrărilor este de 357.597,98 Ron, iar sursa finanțării este bugetul local.

„În cadrul acestui proiect se va realiza o extindere a rețelei cu 700 m și un număr de aproximativ 43 branșamente la rețea. Realizarea acestui obiectiv era necesară a se executa înaintea reabilitării străzii Branului ( DN 73 ), unde în cadrul acestui proiect vor fi reabilitate atât partea carosabilă cât și trotuarele“, a scris pe contul său personal de Facebook, Alexandru Lucian Igrișan, primarul orașului Zărnești.

Durata lucrărilor este de 60 de zile, a mai transmis sursa citată.

Sursa foto: Facebook

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*