Locuri de munca, Stiri Brasov

Firme din Canada vin la Brasov pe 12 iunie să recruteze muncitori în cadrul unui târg organizat la Hotel Aro Palace

Mai multe companii din Canada și-au anunțat prezența la un târg de joburi care va fi organizat la Hotel Aro Palace pe 12 iunie, la orele 12.00, pentru a recruta direct, fără intermediari, români care își doresc să trăiască și să muncească în provincia New Brunswick.

Firmele canadiene vor să angajeze șoferi de tir, vopsitori, croitori, muncitori în industria lemnului, muncitori în fabricide recondiționare tancuri de gaze, mecanici de mașini grele dar si mecanici și muncitori din alte industrii.

Posibilii candidați trebuie să cunoască limba engleză sau franceză la un nivel de baza și să fi absolvit liceul. Canadienii au pus la dispoziția celor interesați posibilitatea de a se înscrie gratuit pe site-ul livinginnb.ca, unde aceștia pot completa formularul de participare la târgul de joburi.

New Brunswick este una din cele trei provincii maritime de pe coasta de est a Canadei.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

4 Comentarii

  1. au venit din lumea noua sa ia sclavi din europa

  2. Sa nu faceti greseala sa veniti la munca in Canada, e o tara unde se traieste la fel de rau ca in Romania, scapati de Dracu’ si dati peste tac’su’; ca idee, un kg de cartofi e 1.5 dolari in medie, o paine 2.5 dolari, un litru de benzina 1.50 si as putea sa continui. Nu veti castiga mai mult de 1500 dolari lunar, decat daca sunteti doctori 😀

  3. Preturile difera in fiecare provincie si depinde ce lucrezi,1500$ pe luna faci la Tim Hortons.Sunt muncitori necalificati , fara scoala in Canada si nici cu facultati in Romania care castiga 3500 $ pe luna fara ore suplimentare. Nu-mi spune ca un mecanic sau un sofer de tir castiga 1500$ pe luna. Am prieteni ,soferi de tir care castiga 80 000$ pe an in New Brunswick unde sunt platiti mai putin ca in orasele mari,aglomerate …Ce vreau eu sa-ti spun este ca “Daca tu nu te descurci sau nu ai noroc 😊 sa zicem asa… nu inseamna ca nimeni nu reuseste plus ca odata ce semnezi contractul cu ei ai biletele de avion platite,asigurare medicala si timp de acomodare…daca dupa 1,2,6 luni nu te acomodezi sunt obligati sa-ti plateasca biletele de avion inapoi acasa unde te asteapta 16 milioane pe luna la betoane ca asa meriți.

  4. si de ce nu te intorci in Romania lui dracnea?

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*