Social, Stiri Brasov

Barmanii din Brașov se alătură programului caritabil „Negroni Week“

Barmanii din Brașov se alătură Negroni Week, un program caritabil derulat pentru prima dată în România. Timp de o săptămână, în perioada 4 – 10 iunie, fiecare Negroni savurat în localurile partenere contribuie la donaţia care va susţine Cazul 101, un proiect care vine în întâmpinarea artiştilor emergenţi din mai multe arii, punând la dispoziţie un spaţiu de expunere care poate fi transformat şi reinterpretat pentru a susţine orice galerie de artă. 

Inspirat de ceea ce a fost numit „cocktailul perfect” al Italiei, proiectul Negroni Week a fost lansat în 2013, oferind susţinere în rezolvarea unora dintre cele mai stringente probleme ale societăţii. Anual, programul a câştigat implicarea tot mai multor localuri şi comunităţi de barmani din toată lumea, ajungând de la 120 de localuri participante la 7.700 de înscrieri în 2017, în peste 60 de ţări din întreaga lume.

În România, proiectul se află la prima ediţie, susţinut de 24 de baruri, puburi şi restaurante din Bucureşti, Constanţa, Braşov, Iaşi, Focşani, Galaţi, Brăila, Bârlad, Satu Mare şi Alba Iulia. Ediția din România este demarată de Campari.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*