Social, Stiri Brasov

Se caută voluntari pentru refacerea marcajelor pe traseele din Munții Bucegi

Asociaţia Montană Carpaţi (AMC) caută voluntari care să se implice în refacerea marcajelor montane, de ecologizare a traseelor şi a spaţiilor de campare, acțiuni programate până în luna septembrie. 

Cu ajutorul voluntarilor, în cadrul proiectului „Muntele pentru toţi. Toţi pentru munte” vor fi refăcute marcajele montane de pe aproximativ 200 km de trasee de turism din munţii Bucegi, vor fi realizate acţiuni de ecologizare a traseelor şi a spaţiilor de campare, precum şi activităţi de informare şi educare a turiştilor. În plus, va fi creată o aplicaţie pentru dispozitive mobile, cu ajutorul căreia turiştii vor putea semnala în timp real problemele de mediu şi infrastructură constatate pe traseele montane (deteriorări ale marcajelor, ale elementelor de semnalistică şi siguranţă, prezenţa deşeurilor nedegradabile).

Acțiunile se vor desfășura pe traseele care pornescdin Sinaia, Buşteni, Azuga, Predeal, Râşnov, Bran, Valea Simonului şi Valea Bângălesei. Înscrierile se fac prin intermediul formularului de pe site-ul asociaţiei:http://www.asociatiacarpati.ro/voluntariat.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*