Social, Stiri Brasov

Asociația Visum derulează o cercetare privind accidentele produse la trecerile de pietoni din Brașov

Sociologii de la Asociația Visum pentru Educație și Cultură din Brașov derulează o cercetare privind situația accidentelor produse la trecerile de pietoni din Brașov.

Brașovenii care au trecut printr-o astfel de experiență, fie că fost ei înșiși implicați în accidente sau cunosc victime ale unor astfel de incidente sunt rugați să scrie pe adresa office@visumbrasov.org sau pe pagina de Facebook a Asociației Visum.

Asociația Visum pentru Educație și Cultură desfășoară programul I-STEP (International Sustainable Transportation Engagement Program) și are ca scop realizarea de analize, studii/cercetări și producerea de soluții cu privire la Mobilitate Urbană Durabilă pentru a crea un spațiu urban prietenos, sigur, curat, dezvoltat economic.

„În cadrul programului I-STEP desfășurăm o cercetare în municipiul Brașov ce vizează în prima etapă accidentele la trecerile de pietoni. Prin această cercetare dorim să vedem impactul și efectele asupra persoanelor trecute printr-un accident. Cercetarea are ca scop culegerea de date prin intermediul cărora să creăm o campanie complexă de informare și conștientizare asupra riscurilor de accidente existente la trecerile de pietoni, dorind să sporim atenția șoferilor la trecerile de pietoni, pe cea a pietonilor la traversarea pe trecerile de pietoni și a administrației locale la realizarea infrastructurii rutiere. Cercetarea va fi una calitativă și va utiliza ca instrument interviul semi-structurat. Pentru ca impactul să fie mult mai puternic, dorim ca aceste interviuri să fie filmate, astfel având posibilitatea de a crea o serie de montaje video“, susțin reprezentanții Asociației Visum pentru Educație și Cultură pe pagina www.visumbrasov.org.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*