Economic, Stiri Brasov

FOTO Alphaville a obținut o finanațare de 14 milioane de lei pentru noul proiect rezidențial „Arena“

Alphaville a semnat contractul de finanațare pentru noul proiect rezidențial Alphaville Arena, care va fi ridicat pe terenul fostei fabrici Fartec, în apropiere de Stadionul Tineretului și se va întinde pe 9500 de metri pătrați de teren. Proiectul cuprinde 3 blocuri a câte 11 etaje.

„Construcția primului bloc Arena a demarat în această primăvară și vorbim, practic, despre prima fază a proiectului. A fost turnat betonul de egalizare, iar acum se armează radierul pentru turnarea fundației blocului și organizarea de șantier. Valoarea primei faze de proiect este de 26 de milioane de lei, din care 14 milioane de lei finanțare de la bancă, iar restul, de 12 milioane de lei, surse proprii“, a declarat Dragoș Selagea, CEO Alphaville.

Blocul va avea 109 apartamente, la parterul căruia va fi amenajat și un afterschool, 111 parcări și 33 de boxe. 

Faza a doua Alphaville Arena va demara în luna octombrie cu ridicarea unui bloc de 123 de unități locative, 124 de parcări și 37 de boxe, iar faza a treia Alphaville Arena va începe în august 2019 și va cuprinde un bloc de 74 de apartamente, 75 de parcări și 24 de boxe.

În total vor fi 306 apartamente și un afterschool. Ansamblul va cuprinde trei locuri de joacă și 309 de locuri de parcare. În plus, chiar în incintă, pe o parte din terenul fostei fabrici Fartec, va fi ridicat un centru comercial, fapt ce arată că zona este în continuă dezvoltare.

Odată cu acest nou proiect, Alphaville se alătură pieței de Smart Homes, case care pot fi comandate de la distanță. Proprietarii apartamentelor Alphaville Arena vor putea să comande cu ajutorul smartphone-ului căldura, electricitatea, apa etc.

În plus, fiecare fază de dezvoltare a noului cartier va avea inclusă și câte patru parcări pentru mașini electrice cu stație de încărcare. Prima fază a proiectului „Arena“ va fi finalizată în luna august.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*