Stiri Brasov

Enel vrea să cucerească piața brașoveană și a deschis al doilea magazin, unde brașovenii își pot negocia un contract mai bun pentru energie electrică sau gaze naturale

Al doilea magazin Partener Enel din Brașov a fost deschis astăzi, astfel încât clienții persoane fizice și juridice vor beneficia de un punct dedicat de vânzări și vor putea să profite de oferte personalizate pe piața liberă atât pentru energie electrică, cât și pentru gaze naturale.

Începând de astăzi, clienții persoane fizice și juridice din zonă pot veni și la punctul de vânzare din Bulevardul Griviței nr. 50C, Bloc 13, pentru a profita de consultanță de specialitate și oferte dedicate la alegerea furnizorului de electricitate și gaze naturale. Echipele activează atât în oraș cât și în zonele rurale, prin specialiști dedicați.

De luni până vineri, între orele 10.00 și 19.00, și sâmbăta între 10:00 și 14:00, specialiștii din punctul de vânzare vor oferi consultanță cu privire la ofertele de energie, vor prezenta produsele și serviciile Enel, vor oferi asistență pentru contractare și oferte personalizate pentru clienții persoane juridice.

Celalalt magazin partener Enel din Brașov este situat pe Bulevardul Alexandru Vlahuță, numarul 36 și are program de funcționare Luni – Vineri 9.00 – 18.00.

Odată cu deschiderea către concurență a piețelor de energie, a fost implementat cadrul legal care să permită tuturor consumatorilor de energie electrică și de gaze naturale, indiferent de natura consumului (casnic sau noncasnic), să uzeze de dreptul de eligibilitate, adică să își aleagă furnizorul dorit și să încheie cu acesta contracte pentru furnizarea energiei electrice pentru locul sau locurile de consum. Schimbarea furnizorului de energie electrică de către clientul final se face în conformitate cu Ordinul ANRE nr. 105/2014, fiind un proces gratuit și nu implică modificări de ordin tehnic ale instalațiilor de utilizare.

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

3 Comentarii

 1. Suciu Costica

  De ce nu primesc facturile pentru locurile de consum:
  -str. Baciului nr. 5 D Brasov
  – str. Ceferistilor nr. 67 Brasov
  gaz si electricitate

 2. Caldarar petre

  De e nu am primit factura de coret? com. Beclean jud.BV Contractul lam facut di data de 02 .10.2018 si pana acum nu am primit nicio informatie, cat am de platit?

 3. Bordas Liliana

  de ce nu primesc factura de gaze . Ultima factura am prmito in data de 18/12/2018.Cod client 102463484.Adresa locului de consum,Str.Andrei Muresanu nr.25 cristian jud. brasov

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*